Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

VASS PRODUKTUTVECKLARE MED ERFARENHET AV CATIA V5

Sverige - Stockholm

Drömmer du om att arbeta med den senaste tekniken? Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med branschens skickligaste ingenjörer på branschens mest välskötta konsultbolag? Varför vänta? Skicka in din önskan redan idag!

VI ERBJUDER DIG

Sigma Industry East North har ett stort nätverk av framstående kunder runt om i Sverige och är ett bolag med stark organisk tillväxt. Vi har några av branschens bästa ledare och ingenjörer, vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Sigma erbjuder skräddarsydda utbildningar där du själv har stor möjlighet att vara med och påverka din egen utveckling. Vi sätter dig främst, då vårt motto är – Ingenjören är hjälten.

Som ingenjör och en del av framgången hos Sigma, får du möjligheten att arbeta med de befintliga och kommande pionjärerna inom respektive bransch. Du kommer att omges av kompetenta kollegor som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte och utmanande arbetssituationer.

DIN PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi är intresserade av dig som finner en stor passion av att vara med och utveckla morgondagens teknik samt har ett ärligt intresse för teknik och produktutveckling. Du gillar att ta initiativ och ansvar, har hög social kompetens samt god förmåga att arbeta självständigt och i team med andra. Utöver det tror vi att du uppfyller flera av följande:

  • Goda kunskaper i Catia V5, ENOVIA är meriterande
  • Akademisk utbildning på BSc-, MSc-nivå eller motsvarande
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Ledaregenskaper och ett starkt personligt driv.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka din ansökan komplett med CV, personligt brev och betyg från din högsta utbildning.

Din ansökan mejlar du senast 2017-08-14 till career.industryeastnorth@sigma.se. Skriv som rubrik i mailet ”Ansökan VASS PRODUKTUTVECKLARE MED ERFARENHET AV CATIA V5:”

Om du önskar ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Patrick Sandlund på telefon 070 – 888 56 57.

Varmt välkommen att ansöka idag!

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen