Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Projektledare till Sigma i Umeå

Umeå

Sigma Industry EastNorth AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Vi söker efter den bästa projektledaren i regionen som tillsammans med oss vill vara delaktiga i att bygga upp framtidens teknikkonsultföretag och ett vinnande team inom projektledningen. Vi erbjuder en unik möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden.

På Sigma har du möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder. Vi har tillgång till många spännande uppdrag genom vårt höga anseende och genom våra goda kundrelationer. Vår gedigna erfarenhet från konsultbranschen ger en hög träffsäkerhet när vi tillsätter uppdrag, Arbetet kan utföras såväl självständigt som i team och har du förmågan och viljan att utbilda och leda kollegor så finns det även möjlighet till detta. Du erbjuds en trygg, långsiktig och utvecklande anställning. Vi tillämpar agila utvecklingsplaner som följs upp genom tät kontakt med närmsta chef.

VAD ARBETAR VI MED?

  • Komplexa tekniska team
  • Internationella miljöer
  • Leda och fördela arbete för att uppnå affärs- och leveransmål
  • Kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och interna parter
  • Följa upp nyckeltal för att upprätthålla hög kundnöjdhet och goda relationer

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM MEDARBETARE?

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar, där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska växa i yrkesrollen. För en framtida medarbetare på Sigma Industry finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara en nyckelperson och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans!

ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare får du arbeta tillsammans med de främsta kundföretagen inom svensk industri. I din roll som projektledare är du ansvarig för att ta fram ny design enligt de önskemål som förmedlas från kunden. Du driver och leder resurser inom mekanik, el och automation och har ett nära samarbete med sälj, inköp, beredning, planering och produktion. Du ansvarar för att både ta fram och nå uppsatta tidplaner och budget i dina projekt. Omkring dig kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigmas projektledargrupp. Då vi verkar i flertalet branscher kan du också få möjlighet att pröva vingarna på uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projektledarutmaningar!

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi söker dig som tycker att det väldigt kul att jobba i projektform, som gillar samarbete och har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt. Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra. Du har sannolikt en ingenjörsutbildning och ett stort intresse för projektledning och teknik! Vi söker dig som är ung talang och som vill vara med och bygga det vassaste konsultlaget!

Vi erbjuder en möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden – där du blir en nyckelperson i den nya tidens konsultföretag där ingenjören är hjälten och tekniken är framtiden.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Team Leader Ida Engfors på telefon 073-3692038.

Din ansökan mejlar du till career.industryeastnorth@sigma.se vi hanterar ansökningarna löpande men vill ha din ansökan senast 2017-09-30. Märk mailet med ”Umeå: Projektledare” i subject.

Vi ser fram emot din ansökan och kommer att ge dig en snabb återkoppling!

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

I Sigmakoncernen startar nu det snabbrörliga och nytänkande Sigma Industry East North AB, ett ingenjörs- och teknikkonsultföretag inom bland annat produktutveckling, processteknik och produktionssystem. Med kundfokus, erfarenhet, och engagemang skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Hos Sigma får tekniker och ingenjörer en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i projekt från egna lokaler.

Sigmakoncernen är privatägd av Danir AB och har över 3 300 medarbetare med 39 kontor i 11 länder. 

”Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av denna typ av media eller andra rekryteringstjänster.”

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen