Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Stockholms vassaste projektledare med erfarenhet av tågbranschen

Stockholm

Bild 7_text

Sigma Industry East North AB är det snabbrörliga och nytänkande ingenjörs- och teknikkonsultföretaget inom bland annat produktutveckling, processteknik och produktionssystem. Med kundfokus, lyhördhet och engagemang skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Vi letar efter marknadens bästa ingenjörer och ledare som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla bolaget vidare! Är du en av dem?

BESKRIVNING

Som projektledare med järnvägsinriktning på Sigma får du arbeta tillsammans med kunder som utgörs av de främsta företagen inom svensk industri. Våra kunder efterfrågar tjänster inom teknisk utveckling, upphandling och leverans av exempelvis järnvägsfordon eller signalsystem. Det kan handla om ombyggnationer, nybyggnationer, kravställning, kvalitetsledning, förhandling/upphandling, tillförlitlighet & driftsäkerhet (RAM), underhållssäkerheten, livscykelkost, mm. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån för att nivån ska bli så utvecklande och rolig som möjlig – från juniorkoordinatorer och delprojektledare till huvudprojektledning och affärsprojekt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

Som konsult på Sigma Industry kommer du rakt in i ett snabbrörligt entreprenörsbolag med varm företagskultur, mycket energi och roliga utmaningar. Konsulterna på Sigma Industry är vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska växa i yrkesrollen. Låt dig inspireras och utvecklas av många intressanta seminarium och gästföreläsningar som anordnas för sektionen varje år.

ÖNSKADE FÄRDIGHETER OCH ERFARENHETER

Vi söker dig som brinner för att arbeta i projektform och har en god förmåga att kommunicera tydligt och effektivt. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och har lätt för att anpassa dig till kulturen på ett nytt företag. Vi tror dessutom att du uppfyller de flesta av nedanstående punkter.

  • Ingenjörsutbildning (BSc eller MSc) i grunden
  • Arbetslivserfarenhet av projektledning inom järnvägsprojekt
  • Tycker om att knyta nya kontakter och vidga ditt nätverk
  • Ett brinnande intresse för teknik och ledarskap!

Om du inte redan är certifierad projektledare enligt IPMA, PMI eller motsvarande så kommer vi hjälpa dig med detta.

DIN ANSÖKAN

Skicka in din ansökan med allt bra att ha som CV, personligt brev och betyg från högskolan. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Clara Almstedt (0725-887788) eller Anders Edlund (0722 27 47 00). Din ansökan mejlar du snarast till career.industryeastnorth@sigma.se, skriv annonsens rubrik och ort i mail subject – benämn rubriken ”Sthlm PL tåg”.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sigma – Expect a better tomorrow

OM SIGMA INDUSTRY

Sigma Industry präglas av hög entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Verksamheten går för högtryck och vi räknar med att växa med ytterligare 100 personer under det närmsta året.

Sigma Industry är ett av sex affärsområden inom Sigmakoncernen. Sigma har verksamhet i 12 länder, 39 städer och består av ca 3300 medarbetare. På Sigma har vi ett gediget tekniskt kunnande och vi älskar att göra affärer. Vi drivs av att göra skillnad för våra kunder och vår omvärld. Det vi gör varje dag bidrar till något större. Läs mer om Sigma på www.sigma.se.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen