Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Sigma Industry EAst North

Stockholms bästa QA/QC/Valideringsgrupp byggs nu

Stockholm - Sverige

Vill du anta utmaningen?
Delta i uppbyggnaden av vårt kvalitetssäkringsteam!

Sigma Industry East North bygger en helt ny konsultgrupp inom QA (Quality Assurance) och QC (Quality Control) med bas i Stockholm. Din nystartsanda och vilja att ta del i att bygga ett superlag är helt avgörande för gruppens framgång och utveckling. Som konsult inom kvalitetssäkring eller kvalitetskontroll så är du värdefull för patienter över hela världen vare sig du säkerställer att GMP följs eller arbetar med kvalitetstest av produkter.

Uppskattar du att få möjlighet att bredda din erfarenhet och kunskapsbank?

Våra kunder inom Life Science, medtech och livsmedelsindustrin ger dig möjlighet att utvecklas inom ditt favoritområde. Om du känner att du vill påverka mer, arbeta bredare och med olika organisationer så är konsultrollen hos Sigma Industry ett roligt vägval.

Jag som startar upp gruppen heter Carl Sidenvall. Min personlighetstyp är en typisk motivator, influencer, gul eller advocate beroende på vad olika tester använder för termer. Min målsättning är att bygga ett vinnarlag som trivs tillsammans och levererar högsta kvalitet. Jag vet inte bäst. Men jag är bra på processen att hitta bästa lösningen tillsammans. Vår företagskultur drivs av hög decentralisering och frihet, vilket samtidigt ställer lite högre krav på allmän affärskompetens. Därför finns det goda möjligheter att påverka dina karriärvägar om du är initiativtagande.

Önskade färdigheter och erfarenheter:

  • Relevant akademisk utbildning min 3 år
  • Erfarenhet av att jobba med kvalitetsledningssystem som ISO 9001, ISO13485 eller cGMP
  • Erfarenhet av kvalitetsprocesser som riskanalys, CAPA- och CC-hantering, valideringsgranskning, reklamationsutredningar, granskning av tillverkningsdokumentation och internrevisioner
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

  • Noggrann, strukturerad och engagerad
  • God kommunikationsförmåga
  • Van att ta egna initiativ och att motivera kollegorna
  • Nyfiken, orädd

Sigma Industry East North är Sveriges snabbast växande konsultbolag inom produktions- och processindustri samt produktutveckling. Sigma Industry East North finns i Luleå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Södertälje, Eskilstuna, Västerås och Linköping. Givetvis med generös omnejd. Stockholmskontoret ligger i Marievik vid Liljeholmen i luftiga lokaler med utsikt över Årstaviken och har mycket goda kommunikationsmöjligheter både kommunalt och med bil.

Vi är del av Sigmakoncernen som inkluderar Sigma IT Consulting, Sigma Technology och Sigma Civil. Koncernen ägs av Dan Olofsson med familj som är en av Sveriges mest erfarna och framgångsrika konsultbolagsbyggare. Förutom Sigma är familjen grundare till Star for Life, en organisation som hjälpt ca 300.000 barn i södra Afrika att finna framtidstro och motivation att klara skolan och sätta livsmål i områden där aids och fattigdom berövat många hopp.

Intresseanmälan sker genom SIGMA’s Kandidatportal
https://profiler.sigma.se/login?group=candidate&viewname=positiondetails/40

Frågor ställs till carl.sidenvall@sigma.se

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen