Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

De vassaste projektledarna inom processindustri

Stockholm - Södertälje - Uppsala

Nu förstärker vi laget med de vassaste projektledarna inom processindustri!

Som projektledarkonsult hos Sigma får du arbeta tillsammans med de främsta kundföretagen inom svensk processindustri. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Då vi verkar i flertalet branscher behöver du vara inställd på att pröva vingarna på uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projektledarutmaningar!

ÖNSKADE FÄRDIGHETER OCH ERFARENHETER

Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra. Du har en ingenjörsutbildning och ett brinnande intresse för teknik och ledarskap! Sannolikt har du 3-7 års erfarenhet av projektledning från industriella projekt inom processindustrin, men vi söker även yngre talanger med ”rätt” inställning, driv och ambition. Om du inte redan är certifierad projektledare enligt IPMA, PMI eller motsvarande så kommer vi hjälpa dig med detta.

Skicka in din ansökan med allt bra att ha som CV, personligt brev och betyg från högskolan. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Clara Almstedt (Stockholm, konsultchef projektledning) på telefon 0725-88 77 88, eller Anders Edlund (Stockholm, konsultchef projektledning) på telefon 0722 – 27 47 00, alternativt Maria Boström (Uppsala, konsultchef) på telefon 0706 – 64 66 84. Din ansökan mejlar du till career.industryeastnorth@sigma.se, skriv annonsens rubrik och ort i mail subject.

Välkommen!

OM FÖRETAGET

Sigma Industry East North AB är det snabbrörliga och nytänkande ingenjörs- och teknikkonsultföretaget inom bland annat produktutveckling, processteknik och produktionssystem. Verksamheten har varit igång i mer än ett år och nu är det dags att lägga i nästa växel. Med kundfokus, erfarenhet och engagemang skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Hos Sigma får tekniker och ingenjörer en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i projekt från egna lokaler.

 Sigmakoncernen är privatägd av Danir AB och har idag över 3 300 medarbetare.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen