Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Skicklig produktutvecklare med ledaregenskaper

Stockholm

VILKA ÄR VI?

Sigma Industry East North AB är det snabbrörliga och nytänkande ingenjörs- och teknikkonsultföretaget inom bland annat produktutveckling, processteknik och produktionssystem. Med kundfokus, erfarenhet och engagemang skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare.

Nu rekryterar vi till det vassaste konsultlaget inom produktutveckling till vårt kontor i Stockholm, Vågar du anta utmaningen?

VAD INNEBÄR TJÄNSTEN?

Som produktutvecklare på Sigma Industry får du arbeta tillsammans med de främsta kundföretagen inom svensk industri, alltifrån konsumentprodukter, life science, hybridteknik, design till fordon, med uppdrag inom exempelvis R&D eller produktion. Du kommer omges av många duktiga kollegor och vara en del av erfarenhetsutbytet som är en viktig del i arbetet. Då vi verkar i flertalet branscher behöver du vara inställd på att pröva vingarna på uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande utmaningar!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tycker att det väldigt kul att jobba med utveckling, har viljan att arbeta med människor och har förmågan att kommunicera tydligt och effektivt. Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Utöver det tror vi att du uppfyller flera av följande:

  • Teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå inom maskinteknik med inriktning produktutveckling eller motsvarande.
  • Behärskar ett eller flera av de ledande CAD-verktygen, gärna CATIA, ProE, Solidworks, Creo eller Inventor.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Ett brinnande intresse för teknik och produktutveckling.
  • Ledaregenskaper och ett starkt personligt driv.
  • Intresserad av de interna karriärmöjligheterna på Sigma.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Din ansökan mejlar du senast 2017-11-30 med allt bra att ha som CV, personligt brev och betyg från högskolan till career.industryeastnorth@sigma.se, skriv annonsens rubrik och ort i ämnesraden. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas innan 2017-11-30.

Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Patrick Sandlund, konsultchef Stockholm, på telefonnummer 0708 88 56 57 .

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen