Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Hydraulikingenjör till Sigma i Umeå

Umeå

Sigma Industry EastNorth AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Vi söker efter nya duktiga ingenjörer inom hydraulik som tillsammans med oss vill vara delaktiga i att bygga upp framtidens teknikkonsultföretag och vår etablering i Umeå! Vi erbjuder en unik möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden.

På Sigma har du möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder. Vi har tillgång till många spännande uppdrag genom vårt höga anseende och genom våra goda kundrelationer. Vår gedigna erfarenhet från konsultbranschen ger en hög träffsäkerhet när vi tillsätter uppdrag, Arbetet kan utföras såväl självständigt som i team och har du förmågan och viljan att utbilda och leda kollegor så finns det även möjlighet till detta. Du erbjuds en trygg, långsiktig och utvecklande anställning. Vi tillämpar agila utvecklingsplaner som följs upp genom tät kontakt med närmsta chef.

 

VAD ARBETAR VI MED?

  • Koncept, förstudier och kravhantering.
  • Utveckling och underhåll av hydrauliska konstruktioner.
  • Test och verifiering av hydrauliska komponenter/system.
  • Systemutveckling och reglerteknisk styrning av hydrauliska system.
  • Konstruktion och effektivisering av mobil hydraulik.

 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM MEDARBETARE?

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vår produkt och vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska trivas och växa i yrkesrollen. För en framtida medarbetare på Sigma Industry finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara en nyckelperson och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans.

 

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete där du tar egna beslut och du kan aktivt delta i teamarbete.

Du har relevant teknisk utbildning på högskoleingenjörsnivå och har dokumenterad kunskap inom området test och verifiering av hydrauliska komponenter/system. Erfarenhet inom Produktionsteknik eller produktutveckling är meriterande. Vi söker dig med några års erfarenhet som vill fortsätta utvecklas hos oss.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Team Leader Stefan Klein på telefon 070-221 43 06.

Din ansökan mejlar du till career.industryeastnorth@sigma.se vi hanterar ansökningarna löpande men vill ha din ansökan senast 2017-09-30. Märk mailet med ”Umeå: Hydraulikingenjör” i subject.

Vi ser fram emot din ansökan och kommer att ge dig en snabb återkoppling!

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 I Sigmakoncernen startar nu det snabbrörliga och nytänkande Sigma Industry East North AB, ett ingenjörs- och teknikkonsultföretag inom bland annat produktutveckling, processteknik och produktionssystem. Med kundfokus, erfarenhet, och engagemang skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Hos Sigma får tekniker och ingenjörer en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i projekt från egna lokaler.

Sigmakoncernen är privatägd av Danir AB och har över 3 100 medarbetare med 39 kontor i 11 länder. 

 

”Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av denna typ av media eller andra rekryteringstjänster.”

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen