Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Sigma söker entusiastisk el-konstruktör till Piteå och Luleå

Luleå - Piteå SIEN_schack2-800x333

Sigma Industry EastNorth AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Nu förstärker vi laget med de bästa medarbetarna inom elkonstruktion till våra kontor i Piteå och Luleå

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM MEDARBETARE?

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Medarbetarna på Sigma Industry utgör vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska växa i yrkesrollen. För en framtida medarbetare på Sigma Industry finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara en nyckelperson och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans!

Vi erbjuder en möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden – där du blir en nyckelperson i den nya tidens konsultföretag där ingenjören är hjälten och tekniken är framtiden.                                                         

VAD INNEBÄR TJÄNSTEN?

På Sigma får du möjlighet att arbeta med el-system och el-konstruktion inom många olika branscher. I dagsläget har vi spännande uppdrag för samtliga våra anställda. Uppdragen görs både som interna projekt och ute hos våra kunder, vi söker nu fler medarbetare både för uppdrag ute hos våra kunder men framförallt behöver vi förstärka vår projektdel.

Hos oss kan du bl.a. få vara med och…

  • Utveckla styrning av process för regionens industrier.
  • Konstruera el-system inom Papper och massa.
  • Konstruera el-system inom Gruv och stål industri.
  • Projektleda kunders projekt.
  • eller något annat spännande projekt/uppdrag i nära samarbete med våra kunder.

VEM ÄR DU?

Du bör minst ha 2 års relevant erfarenhet av att jobba med el-system och el-konstruktion inom industrin, främst i anläggningar men även i maskiner är intressant, exempelvis hela el-system, styrskåp/apparatskåp och/eller ställverk. Som el-konstruktör bör du ha vana av att jobba med systemkonstruktion, val av komponenter, dimensionering, layout, krets- och förbindningsscheman samt vara insatt i gällande direktiv och standarder. Du har också vana av arbete i ett eller flera av de förekommande verktygen som används inom området, ex. ElProCad, AutoCad Electrical m.fl.

I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom ovanstående områden. Du har teknisk utbildning från KY, Högskola eller Universitet.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Din ansökan mejlar du till career.industryeastnorth@sigma.se vi hanterar ansökningarna löpande men vill ha din ansökan senast 2017-03-31. Märk mailet med ”Luleå/Piteå Elkonstruktör” i subject.

Vi ser fram emot din ansökan och kommer att ge dig en snabb återkoppling!

Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du självklart varmt välkommen att kontakta vår Gruppchef Tommy Roslin 072-734 22 64.

Vi ser fram emot din ansökan och kommer att ge dig en snabb återkoppling!

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 I Sigmakoncernen startar nu det snabbrörliga och nytänkande Sigma Industry East North AB, ett ingenjörs- och teknikkonsultföretag inom bland annat produktutveckling, processteknik och produktionssystem. Med kundfokus, erfarenhet, och engagemang skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Hos Sigma får tekniker och ingenjörer en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i projekt från egna lokaler.

Sigmakoncernen är privatägd av Danir AB och har över 3 100 medarbetare med 39 kontor i 11 länder. 

 

”Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av denna typ av media eller andra rekryteringstjänster.”

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen