Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Projektledare inom processanläggning

Stockholm

Bild 6_text

I Sigmakoncernen startar nu det snabbrörliga och nytänkande Sigma Industry East North AB, ett ingenjörs- och teknikkonsultföretag inom bland annat processteknik, produktionssystem pcj produktutveckling. Med kundfokus, erfarenhet, och engagemang skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Hos Sigma får tekniker och ingenjörer en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i projekt från egna lokaler.

Vi är i full gång med att sätta samman det vassaste konsultlaget inom projektledning till vårt kontor i Stockholm. Vår ambition är att skapa ett branschöverskridande projektledningskontor, för bästa möjliga dynamik och utvecklingsmöjligheter för dig som projektledare.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM MEDARBETARE?

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska växa i yrkesrollen. För en framtida medarbetare på Sigma Industry finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara en nyckelperson och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans!

ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk projektledare med inriktning mot processanläggning får du arbeta tillsammans med de främsta kundföretagen inom svensk energisektor. Våra kunders uppdrag rör investeringsprojekt, om-/nybyggnationer eller anläggningsuppgraderingar, där du som Sigmakonsult kan arbeta som huvud-/delprojektledare, projekteringsledare, installationsledare eller driftsättningsledare. Våra kunder återfinns främst inom energibranschen, exempelvis produktion och distribution av kraft och värme. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigmas projektledargrupp. Då vi verkar i flertalet branscher kan du räkna med att insikter från projektledning inom områden som ligger bortom din egen bakgrund. Vi förväntar oss tillika att du har kapacitet att bidra till gänget genom att dela med dig av dina erfarenheter. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projektledarutmaningar!

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi söker dig som tycker att det väldigt kul att jobba i projektform, har viljan att arbeta med människor och har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt. Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete och i team med andra. Du har sannolikt en ingenjörsutbildning och ett brinnande intresse för teknik och ledarskap! Gissningsvis har du 7-15 års erfarenhet från industriella projekt i energisektorn, företrädesvis produktion eller distribution av kraft eller värme. Du har ”rätt” inställning, driv och ambition. Om du inte redan är certifierad projektledare så kommer vi att hjälpa dig med detta, som en del i din personliga utveckling.

Vi erbjuder en möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden – där du blir en nyckelperson i den nya tidens konsultföretag där ingenjören är hjälten och tekniken är framtiden.

DIN ANSÖKAN

Skicka in ansökan med allt bra att ha som CV, personligt brev och betyg från högskolan.

Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Anders Edlund (konsultchef) på telefon 0722-27 47 00 eller Clara Almstedt (konsultchef) på telefon 0725 – 88 77 88. Din ansökan mejlar du genast till career.industryeastnorth@sigma.se. Märk mailet med ”Sthlm PL processanläggning” i subject. Vi ser fram emot din ansökan och kommer göra vårt bästa för att ge dig en snabb återkoppling!

Välkommen!

I Sigmakoncernen startar nu det snabbrörliga och nytänkande Sigma Industry East North AB, ett ingenjörs- och teknikkonsultföretag inom bland annat produktutveckling, processteknik och produktionssystem. Med kundfokus, erfarenhet, och engagemang skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Hos Sigma får tekniker och ingenjörer en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i projekt från egna lokaler.

 Sigmakoncernen är privatägd av Danir AB och har över 3300 medarbetare med 30 kontor i 11 länder.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen