Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Projektinköpare / Strategisk Inköpare – Malmö, Lund

Malmö - Lund

Vad kan vi erbjuda dig

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån för att nivån ska bli så utvecklande och rolig som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel.

Personlighet och kompetens

Vi söker efter personer som har erfarenhet av att jobba med inköp av både ritade komponenter och standardkomponenter och som är vana vid att jobba med leverantörsrelationer/leverantörsutveckling, avtal, har förhandlingsvana och dessutom har grundläggande konstruktionskunskap och kunskap om tillverkningsmetoder och kvalitetssäkring. Du kan exempelvis tidigare ha jobbat som projektinköpare eller med strategiskt inköp i ett R&D intensivt företag.

Vi tror att du har en teknisk utbildning på civilingenjörsnivå, exempelvis Industriell Ekonomi med inriktning Supply Chain Management eller Maskinteknik med inriktning Produktionsekonomi & Logistik eller liknande. Du skall ha jobbat med leverantörsrelationer och måste ha erfarenhet av att läsa, skriva och förhandla avtal. I första hand söker vi dig som har 2-5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Som person är du en initiativrik ledare som drivs av utmaningar. Du har en stark drivkraft och är trygg i att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till olika företagskulturer. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

 Malmö – Lund

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Nu söker vi dig som vill jobba med tekniskt inköp och bli en del av ett vinnande lag.

Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Andreas Nilsson, på telefon 0703-897767.

Din ansökan mejlar du till career.industrysouth@sigma.se. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen, dock senast den 2017-09-30.

Välkommen med din ansökan!


Sigma är ett ledande konsultföretag som arbetar för att öka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar vi vårt tekniska know-how med ett brinnande intresse för att ständigt utveckla bättre lösningar. Vi är 3200 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av Danir AB, familjen Dan Olofssons holdingbolag.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen