Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Stockholms bästa projektledare inom produktutveckling

Sverige - Stockholm

Sigma Industry är ett snabbrörligt och nytänkande affärsområde inom Sigma-gruppen, ett ingenjörs- och teknikkonsultföretag inom bland annat produktutveckling, processteknik och produktionssystem. På 3,5 år har Sigma Industry vuxit organiskt från 0 till 600 anställda där vi genom kundfokus, erfarenhet, och engagemang skapat en miljö som gett våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Hos Sigma får tekniker och ingenjörer en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i projekt från egna lokaler.

 

Nu förstärker vi laget med de vassaste konsulterna inom projektledning till vårt kontor i Stockholm.

 

TJÄNSTEN

Som projektledarkonsult inom produktutveckling på Sigma får du arbeta tillsammans med de främsta kundföretagen inom svensk industri. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Då vi verkar i flertalet branscher behöver du vara inställd på att pröva vingarna på uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projektledarutmaningar!

Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra. Du har en ingenjörsutbildning och ett brinnande intresse för teknik och ledarskap! Sannolikt har du 3-7 års erfarenhet av projektledning från industriella projekt, men vi söker även unga talanger med ”rätt” inställning, driv och ambition. Om du inte redan är certifierad projektledare enligt IPMA, PMI eller motsvarande så kommer vi hjälpa dig med detta. Vi erbjuder en möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden – där du blir en nyckelperson i den nya tidens konsultföretag där ingenjören är hjälten och tekniken är framtiden.

 

Din ansökan

Skicka in ansökan med allt bra att ha som CV, personligt brev och betyg från högskolan.

Om du är nyfiken och vill ha  ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Clara Almstedt (konsultchef) på telefon 0725-88 77 88. Din ansökan mejlar du snarast till career.industryeastnorth@sigma.se. Skriv annonsens rubrik och ort i mail subject.

Välkommen!

Sigma är en långsiktig utvecklingspartner och ett välkänt varumärke inom teknisk konsultverksamhet. Vi är en global aktör med Norden som utgångspunkt. Vi levererar de smartaste lösningarna utifrån kundernas affärsnytta. Sigma ägs privat av Danir AB och har cirka 3 300 medarbetare i åtta länder.

 

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen