Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Sökes: Ledare med stort L! Konsultchef Projektledning

Stockholm

EXPECT A BETTER TOMORROW

Sigma är ett privatägt bolag med en långsiktig strategi och ett 30 år starkt track record inom teknisk konsultverksamhet. På Sigma skapar vi skillnad genom vår passion! Vi är proaktiva och finner nya lösningar. Vi kännetecknas av att vi bryr oss om varandra, våra kunder, och vår omvärld. Vi fattar besluten själva och råder över vår egen utveckling. Hos oss är det vad du gör som räknas, inte vad du säger. Kort sagt är vi passionerade i det vi gör.

För två år sedan startades ett nytt affärsområde i Sigma-gruppen: Industry. Ansatsen var att skapa ett snabbrörligt och nytänkande ingenjörs- och teknikkonsultföretag inom produktutveckling, processteknik och produktionssystem som vågar göra saker på nya sätt. Med kundfokus, entreprenörsanda, och engagemang har vi skapat en miljö som ger våra medarbetare, kunder och partners möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. På endast två år har Sigma Industry etablerats över hela Sverige och passerar snart 600 medarbetare. Det unika i detta är att tillväxten har skett helt organiskt och av egen kraft, där vi tillsammans skapar värde för våra kunder och oss själva. Och vi har kul på vägen. Nu börjar fortsättningen på resan!

Vi söker nu efter en Ledare med stort L för rollen som Konsultchef inom projektledning. Välkommen att höra av dig till det personliga konsultföretaget!

UPPDRAGET

I rollen som Konsultchef Projektledning leder du andra ledare – våra konsulter inom projektledarsektionen arbetar med kvalificerade ledaruppdrag inom exempelvis projektledning, verksamhetsutveckling och interimschefskap. Verksamheten är branschöverskridande och spänner i dagsläget över fordon, pharma, energisystem, tåg & rail, process & anläggning, med flera.

Din uppgift blir att bygga upp och leda en konsultverksamhet inriktad på projektledningstjänster inom en eller flera branscher. På ett par års sikt tror vi att du driver en verksamhet med ca 20 anställda konsulter. Du har en ingenjörsutbildning och en bakgrund från industrin med gedigen erfarenhet från ledarskap och affärsmannaskap, exempelvis från roller som projektledare och chef. Du har också erfarenhet från konsultföretag. Har du erfarenhet från området food & pharma är det extra meriterande. Som person är du driven, trevlig, och antar nya utmaningar med ett leende. =)

Vi erbjuder en möjlighet att få vara med och bygga upp en vinnande verksamhet – där du blir en nyckelperson i den nya tidens konsultföretag, där ingenjören är hjälten och tekniken är framtiden!

DIN ANSÖKAN

Skicka in din ansökan med allt bra att ha såsom CV, personligt brev och betyg från högskolan. I mailet skickar du också med länk till din linkedin-profil samt några snabbfakta om dig själv; tex nuvarande anställning/roll, utbildning & examensår, favoritmotionsform, telefonnummer, och eventuellt annat du tycker är relevant. =)

Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Tobias Wilhelmson (vVD) på telefon 0704-554500. Din ansökan mejlar du senast snarast till career.industryeastnorth@sigma.se. Märk subject med ”KONSULTCHEF STHLM PL‑1337”

Vi ser fram emot din ansökan och kontakt!

 

Sigma är ett ledande konsultföretag, med 3 300 medarbetare i elva länder, som arbetar för att öka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar vi vårt tekniska know-how med ett brinnande intresse för att ständigt utveckla bättre lösningar. Kombinationen av lång branscherfarenhet, passion för det vi gör, samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen, skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

 

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av denna typ av media eller andra rekryteringstjänster.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen