Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Konsultchef Industriell Automation i Lund

Malmö - Lund

Nu söker vi dig som vill jobba som konsultchef i ett vinnande lag

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Vi har på 3,5 år gått från 0-200 medarbetare och är nu redo för nästa steg.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

 

Vad kan vi erbjuda dig

I dagsläget har vi en avdelning för både El-konstruktion och Automation men nu känner vi att vi är redo för nästa steg. Tanken är att vi delar nuvarande avdelning i en El-konstruktion och en Automation och på det sättet kan vi växa ytterligare.

Rollen som konsultchef erbjuder omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter och bygger på samarbete och egna initiativ vilket kräver stor egen drivkraft och kreativitet. Som konsultchef ansvarar du för din personal, dina kundrelationer samt enhetens resultatutveckling. Vi tror att du på ett par års sikt har byggt upp en enhet med ca 20-25 anställda och ett antal underkonsulter och ansvarar för dina egna kundkonton. Våra gemensamma erfarenheter, samarbete och ett starkt varumärke gör att du snabbt kan komma in i rollen som konsultchef och kan ta ansvar för din affärsenhet.

Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och att gemensamt skapa resultat som vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag i en inspirerande miljö. Korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel.

 

Personlighet och kompetens

  • Du har ingenjörsutbildning och några års branscherfarenhet inom industriell automation samt gärna erfarenhet från tjänsteförsäljning och rekrytering.
  • Tidigare erfarenhet från konsultbranschen är meriterande.
  • Som person är du social, nyfiken, handlingskraftig och resultatorienterad.
  • Du är en entreprenör som ser möjligheter i olika situationer och hittar kreativa lösningar.
  • Du drivs av att skapa goda och långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.

 

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

 

Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta, Bjarne Gräntz, på telefon 0703-852123. Din ansökan mejlar du till career.industrysouth@sigma.se. Ange tjänstens rubrik i ämnesraden.

Vi vill ha din ansökan senast 2017-09-30.

 
Välkommen med din ansökan!
Sigma Industry South AB är en del av Sigma som totalt är 3300 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av Danir AB, familjen Dan Olofssons holdingbolag

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen