Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Konstruktör till vårt projektteam i centrala Stockholm

Sverige - Stockholm

Drömmer du om att arbeta med framtidens tekniklösningar? Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med branschens skickligaste ingenjörer på branschens mest välskötta konsultbolag?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM MEDARBETARE?

Sigma Industry East North har ett stort nätverk av framstående kunder runt om i Sverige och är ett bolag med stark organisk tillväxt. Vi har några av branschens bästa ledare och ingenjörer, vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Sigma erbjuder skräddarsydda utbildningar där du själv har stor möjlighet att vara med och påverka din egen utveckling. Vi sätter dig främst, då vårt motto är – Ingenjören är hjälten.

Du kommer ständigt att omges av kompetenta kollegor som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte och stimulerande arbetssituationer.

 DIN PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi är nu ute efter att förstärka vårt projektteam i Stockholm och erbjuder dig därför en unik möjlighet att få bli en del av Sigma. Du kommer att vara en del av ett projektteam på 5-10 konstruktörer, som tillsammans kommer arbeta för att bidra till att en av fordonsbranschens största spelare bibehåller sin ledande position på marknaden.

Vi är intresserade av dig som inte duckar för en utmaning, du har god teknisk förståelse och finner det utvecklande att arbeta i projektform. Som person är du en kreativ problemlösare och lagspelare som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Vi tror att du har flera års relevant arbetslivserfarenhet som konstruktör, gärna från fordonsbranschen. Då tempot är högt är det viktigt att du är en självgående individ som klarar att driva dina åtaganden på egen hand.

Utöver det tror vi att du uppfyller flera av följande:

  • Relevant akademisk utbildning
  • Dokumenterad erfarenhet av Catia V5
  • Svenska och Engelska, både i tal och skrift
  • Referenser i toppklass
  • Erfarenhet inom plast, plåt, mekatronik eller hybridteknik ses som meriterande

 ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka din ansökan komplett med CV, personligt brev och betyg från din högsta utbildning.

Din ansökan mejlar du senast 2017-10-31 till career.industryeastnorth@sigma.se. Intervjuer sker löpande. Skriv som rubrik i mailet ”Ansökan – Konstruktör till vårt projektteam i centrala Stockholm”

Om du önskar ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Patrick Sandlund på telefon 070 – 888 56 57.

Varmt välkommen att ansöka idag!

Sigma är ett privatägt ledande konsultföretag, med 3 500 medarbetare i elva länder, som arbetar för att öka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar vi vårt tekniska know-how med ett brinnande intresse för att ständigt utveckla bättre lösningar. Kombinationen av lång branscherfarenhet, passion för det vi gör, samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen, skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen