Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Expert Produktionsteknik

Piteå - Luleå - Sverige

Sigma Industry East North AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Vi söker efter experter inom produktionsteknik som tillsammans med oss vill bygga upp framtidens teknikkonsultföretag i Luleå/Piteå! Vi erbjuder en unik möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet inom produktionsteknik från grunden.

På Sigma har du möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder. Arbetet kan utföras såväl självständigt som i team och har du förmågan och viljan att utbilda och leda kollegor så finns det även möjlighet till detta. Du erbjuds en trygg, långsiktig och utvecklande anställning. Vi tillämpar agila utvecklingsplaner som följs upp genom kontakt med närmsta chef.

ARBETSUPPGIFTER

 • Bygga upp vår verksamhet inom Produktionsteknik
 • Affärsutveckling, marknadsanalys, kundkontakt och försäljning
 • Delta i rekrytering av ingenjörer
 • Leda och delta i investerings-, utvecklings-, kvalitets-, leverans- och effektiviseringsprojekt
 • Teknisk support
 • Service och underhåll för produktion och utrustning.
 • Ständiga förbättringar enligt LEAN och 5S
 • Utveckling av produktionsmiljöer
 • Utfallsanalyser och handlingsplaner
 • Förstudier, utveckling av processer, tids- och metodstudier
 • Leda tvärfunktionella problemlösningsaktiviteter

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM MEDARBETARE?

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vår produkt och vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska trivas och växa i yrkesrollen.

KOMPETENS

Du har teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå i Industriell Ekonomi, Maskinteknik eller Teknisk Design med inriktning mot produktionsteknik, processteknik, industriell logistik eller liknande.

Vi söker dig med 5-10 års erfarenhet med goda kunskaper i produktionsteknik, Lean Manufacturing och 5S som har drivet och viljan att bidra till uppbyggnaden vår verksamhet inom Produktionsteknik.

Särskilt meriterande ses erfarenheter av ledarskap, projektledning samt teknisk kompetens och erfarenhet inom produktionsteknik inom fordonsindustri, livsmedel, medicinteknik och arbete i tvärfunktionella team. Erfarenhet av arbete hos tillverkande företag från olika branscher anses meriterande. För att du ska lyckas hos oss behöver du kunna omsätta utmaningar till verkliga förbättringar hos kunden. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Konsultchef, Karin Sjöö Åkeblom på
0703 – 617 616 eller karin.sjoo.akeblom@sigma.se

Din ansökan mejlar du till career.industryeastnorth@sigma.se vi hanterar ansökningarna löpande men vill ha din ansökan senast 2017-07-15.
Ange ”Luleå Piteå: Produktionstekniker” i subject/ämnesraden på mailet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sigma – Expect a better tomorrow

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Sigma Industry East North AB, är ett snabbrörligt och nytänkande ingenjörs- och teknikkonsultföretag inom bland annat produktutveckling, processteknik och produktionssystem som ingår i Sigmakoncernen. Med kundfokus, erfarenhet, och engagemang skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Hos Sigma får tekniker och ingenjörer en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i projekt från egna lokaler.

Sigmakoncernen är privatägd av Danir AB och har över 3 100 medarbetare med 39 kontor i 11 länder. 

 

”Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av denna typ av media eller andra rekryteringstjänster.”

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen