Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

ERFAREN PRODUKTIONSTEKNIKER

Luleå - Piteå

Sigma Industry EastNorth AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Vi söker efter nya duktiga ingenjörer inom produktionsteknik som tillsammans med oss vill vara delaktiga i att bygga upp framtidens teknikkonsultföretag! Vi erbjuder en unik möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden.

På Sigma har du möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder. Arbetet kan utföras såväl självständigt som i team och har du förmågan och viljan att utbilda och leda kollegor så finns det även möjlighet till detta. Du erbjuds en trygg, långsiktig och utvecklande anställning. Vi tillämpar agila utvecklingsplaner som följs upp genom kontakt med närmsta chef.

VAD ARBETAR VI MED?

  • Leda och delta i investerings-, utvecklings- och kostnadseffektiviseringsprojekt
  • Ständiga förbättringar enligt LEAN och 5S
  • Arbetsmiljö och ergonomi
  • Service och underhållstrategier
  • Utveckling av produktionsmiljöer
  • Teknisk support
  • Utfallsanalyser och handlingsplaner
  • Förstudier, utveckling av processer, tids- och metodstudier
  • Leda tvärfunktionella problemlösningsaktiviteter

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM MEDARBETARE?

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vår produkt och vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska trivas och växa i yrkesrollen.

KOMPETENS

Du har teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå med produktionsteknisk inriktning eller likande. Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet med goda kunskaper i produktionsteknik, Lean Manufacturing och 5S.

Särskilt meriterande ses erfarenheter av fordonsindustri och/eller medicinteknik, projektledning och tvärfunktionellt arbete

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Konsultchef, Karin Sjöö Åkeblom på telefon 0703 – 617 616 eller karin.sjoo.akeblom@sigma.se

Din ansökan mejlar du till career.industryeastnorth@sigma.se, vi hanterar ansökningarna löpande men vill ha din ansökan senast 2017-05-31.
Ange ”Luleå Piteå: Produktionstekniker” i subject/ämnesraden på mailet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sigma – Expect a better tomorrow

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 Sigma Industry East North AB, är ett snabbrörligt och nytänkande ingenjörs- och teknikkonsultföretag inom bland annat produktutveckling, processteknik och produktionssystem som ingår i Sigmakoncernen. Med kundfokus, erfarenhet, och engagemang skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Hos Sigma får tekniker och ingenjörer en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i projekt från egna lokaler.

Sigmakoncernen är privatägd av Danir AB och har över 3 100 medarbetare med 39 kontor i 11 länder. 

 ”Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av denna typ av media eller andra rekryteringstjänster.”

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen