Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Erfaren Mekanikingenjör

Lund - Malmö

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi söker i grund och botten efter socialt kompetenta, engagerade och teknikintresserade människor.

Du har teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå inom maskinteknik med inriktning produktutveckling, teknisk design eller motsvarande och har goda kunskaper av 3D-modellering från minst ett av de ledande CAD systemen.

Beroende på nivån av yrkeserfarenhet hittar vi tillsammans rätt väg vidare i karriären.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM MEDARBETARE?

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån för att nivån ska bli så utvecklande och rolig som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel. Våra konsulter är vår ”produkt” och vi lägger därför mycket energi på att låta våra medarbetare utvecklas och växa i yrkesrollen. Genom vår stora variation av kunder från flera olika branscher och en tät kontakt med närmsta chef får du möjlighet att växa inom det område du brinner för.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Dick Stenebo på telefon 0706-70 61 77.

Din ansökan mejlar du till career.industrysouth@sigma.se. Ange tjänstens rubrik och ort i ämnesraden.

Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen, dock senast den 2017-09-30.

Välkommen med din ansökan!

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare.

Sigma Industry South AB är en del av Sigma som totalt är 3200 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av Danir AB, familjen Dan Olofssons holdingbolag.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen