Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Erfaren kvalitetsingenjör med mycket energi

Uppsala

Lockas du av att hjälpa andra uppnå hög kvalitet? Känner du dig trygg i att arbeta med ISO-standarder och GMP-regelverk?

Som konsult inom kvalitetssäkring eller kvalitetskontroll så är du värdefull för patienter över hela världen vare sig du säkerställer att GMP följs eller arbetar med kvalitetstest av produkter.

Våra kunder inom Life Science, medtech och livsmedelsindustrin ger dig möjlighet att utvecklas inom ditt favoritområde. Om du känner att du vill påverka mer, arbeta bredare och med olika organisationer så är konsultrollen hos Sigma Industry ett roligt vägval.

Önskade färdigheter och erfarenheter:

  • Relevant akademisk utbildning min 3 år
  • Erfarenhet av att jobba med kvalitetsledningssystem som ISO 9001, ISO13485 eller cGMP
  • Erfarenhet av kvalitetsprocesser som riskanalys, CAPA- och CC-hantering, valideringsgranskning, reklamationsutredningar, granskning av tillverkningsdokumentation och internrevisioner
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

  • Noggrann, strukturerad och engagerad
  • God kommunikationsförmåga
  • Van att ta egna initiativ och att motivera kollegorna
  • Nyfiken, orädd

Sigma Industry East North är Sveriges snabbast växande konsultbolag inom produktions- och processindustri samt produktutveckling. Sigma Industry East North finns i Luleå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Södertälje, Eskilstuna, Västerås och Linköping. Givetvis med generös omnejd. Stockholmskontoret ligger i Marievik vid Liljeholmen i luftiga lokaler med utsikt över Årstaviken och har mycket goda kommunikationsmöjligheter både kommunalt och med bil.

Vi är del av Sigmakoncernen som inkluderar Sigma IT Consulting, Sigma Technology och Sigma Civil. Koncernen ägs av Dan Olofsson med familj som är en av Sveriges mest erfarna och framgångsrika konsultbolagsbyggare. Förutom Sigma är familjen grundare till Star for Life, en organisation som hjälpt ca 300.000 barn i södra Afrika att finna framtidstro och motivation att klara skolan och sätta livsmål i områden där aids och fattigdom berövat många hopp.

DIN ANSÖKAN

Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg från högskolan. Din ansökan mejlar du snarast till career.industryeastnorth@sigma.se, skriv annonsens rubrik och ort i ämnesraden.
Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta:

Maria Boström, konsultchef Uppsala
Tel: +46(0)706 – 64 66 84

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen