Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Engagerad Projektledare – Lund, Malmö

Malmö - Lund Intresserad? skicka in CV

Malmö – Lund

Vi söker dig som vill jobba som projektledare och har ett stort teknikintresse.

Vill du utvecklas och växa med oss?

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi söker i grund och botten efter socialt kompetenta, engagerade och teknikintresserade människor.

Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra.

I grunden har du en förmodligen en civilingenjörsutbildning i maskinteknik eller liknande alternativt en Högskoleutbildning inom motsvarande område. Är du certifierad projektledare inom PMI (PMP), IPMA eller motsvarande är det meriterande.

Erfarenheter inom förpackning och livsmedelsindustri är meriterande. Vi söker personer med varierande erfarenhetsnivåer.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM MEDARBETARE?

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån för att nivån ska bli så utvecklande och rolig som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel. Våra konsulter är vår ”produkt” och vi lägger därför mycket energi på att låta våra medarbetare utvecklas och växa i yrkesrollen. Genom vår stora variation av kunder från flera olika branscher och en tät kontakt med närmsta chef får du möjlighet att växa inom det område du brinner för.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Andreas Nilsson på telefon 0703-89 77 67.

Din ansökan mejlar du till career.industrysouth@sigma.se. Ange tjänstens rubrik och ort i ämnesraden.

Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen