Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Drivna produktutvecklare till flygindustrin

Stockholm

Drömmer du om att arbeta med framtidens tekniklösningar? Vill du utmana dig själv och ta nästa steg i din karriär? Gör dig själv en tjänst och ansök till oss idag!

 

SIGMA INDUSTRY ERBJUDER DIG

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produkt-, produktions- och processutveckling. För oss är teoretisk kunskap förenat med teknisk kreativitet inte en del av framtiden, det är nuet.

Som ingenjör och en del av Sigma Industrys framgång, arbetar du hos någon av våra kunder; Sveriges mest framstående teknikbolag. Du tillhör en grupp kompetenta konsulter som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte och stimulerande arbetssituationer, där du som intraprenör även har möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten. Sigma Industry har några av branschens bästa ledare och ingenjörer vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst, då vårt motto är – Ingenjören är hjälten.

 

AVDELNINGEN PRODUKTUTVECKLING

Som produktutvecklare hos Sigma Industry arbetar du tillsammans med de främsta kundföretagen inom svensk industri och då med konsumentprodukter, life science, hybridteknik, design till fordon, med uppdrag inom exempelvis R&D eller produktion. Du kommer att omges av många duktiga kollegor och vara en del av erfarenhetsutbytet. Då vi verkar i flertalet branscher behöver du vara inställd på att pröva vingarna på uppdrag utanför din ”comfort zone”, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utvecklande uppdrag!

 

DIN PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi är intresserade av dig som arbetar eller önskas arbeta som Produktutvecklare samt har ett genuint intresse för flygindustrin. Du har god teoretisk förståelse samt är en självgående och driven individ med akademisk ingenjörsutbildning. Du gillar att ta initiativ och ansvar, har hög social kompetens samt god förmåga att arbeta självständigt och i team med andra.

 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka din ansökan komplett med CV, personligt brev och betyg från högskolan.

Din ansökan mejlar du senast 2017-11-30 till career.industryeastnorth@sigma.se. Ange som rubrik i mailet: ”Ansökan – Drivna produktutvecklare till flygindustrin: Stockholm”

 

Om du önskar ytterligare information gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Patrick Sandlund på telefon 070 – 888 56 57.

 

Varmt välkommen att ansöka idag!

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen