Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Lund eller Helsingborg Automationsingenjör / Civilingenjör Mekatronik

Lund - Helsingborg

Lund eller Helsingborg

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Kombinationen av interna och externa uppdrag tillsammans med ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar vi ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

 

Vad kan jag erbjuda dig som medarbetare?

På uppdrag av vår kund söker vi nu en ny medarbetare till vår avdelning inom El & Automation. Vi söker dig som har utbildning inom El & Automation, t.ex. KYH, högskola elektro eller Civilingenjör Mekatronik. Du ska gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet inom industrin.

Hos oss kan du bl.a. få vara med och…

  • .. utveckla styrning av process för livsmedelsanläggningar
  • .. specificera och utveckla el-system för marina farkoster
  • .. programmera robotstyrning för produktionsanläggningar
  • .. konstruera och programmera styrning av partikelaccelerator
  • .. konstruera och programmera PLC, HMI och databas för specialmaskiner
  • .. projektleda kunders projekt
  • .. driftsätta större lagerhanteringsutrustning
  • ..felsöka, och bli kundens hjälte
  • .. eller något annat spännande projekt/uppdrag i nära samarbete med våra kunder

Företagskulturen präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vår produkt och vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska växa i yrkesrollen. För en framtida medarbetare på Sigma Industry finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara en nyckelperson och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans. 

Vem är du?

Du bör ha minst 2 års relevant erfarenhet som ingenjör inom industrin, gärna inom mjukvaruutveckling och mjukvarutestning inom industrin. Utöver det ser vi gärna att du har god vana av att jobba med minst ett PLC system, samt operatörsgränssnitt (HMI) och industriell kommunikation, gärna erfarenhet av fler system.

I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom ovanstående områden. Du har teknisk utbildning från KY, Högskola eller Universitet, samt minst 2 års relevant erfarenhet.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Personlighet och kompetens

Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra.

Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att ringa mig (Bjarne Gräntz) på telefon 0703-852123.

Din ansökan mejlar du till career.industrysouth@sigma.se vi hanterar ansökningarna löpande men vill ha din ansökan senast 2017-08-31.

Välkommen med din ansökan  //  Bjarne

Sigma är ett ledande konsultföretag som arbetar för att öka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar vi vårt tekniska know-how med ett brinnande intresse för att ständigt utveckla bättre lösningar. Vi är 3200 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av Danir AB, familjen Dan Olofssons holdingbolag.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen