Sigma Industry

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Karriär på Sigma Industry South

Bild 8

 

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. I Sigmas kundprojekt på kontoret i Lund, som ofta spänner från idé till lanserad produkt, arbetar i dag upp emot 200 Ingenjörer med utveckling av framtidens produkter. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer.

Vill du växa i denna miljö?

Verksamheten i Sigma Industry South kombinerar det bästa av två världar. Vi tar Sigmas väletablerade varumärke, långsiktighet och finansiella styrka och kombinerar den med den lilla organisationens snabbhet och flexibilitet. Med detta skapar vi en miljö där individen är betydelsefull och där du kan påverka utan att ge avkall på trygghet och karriärmöjligheter.

Hos oss kan du välja om du vill ha en fast lön eller en rörlig lönemodell där du själv kan styra över löneuttag och förmåner, eller en kombination av de båda modellerna. Det krävs lite mer av oss som jobbar här, men vi har det roligare, trivs bättre, utvecklas mer och tjänar mer.

Vi på Sigma Industry South siktar högt och utöver våra kontor i Lund, Helsingborg , Halmstad, Hässleholm, Växjö och Jönköping planerar vi inom snar framtid öppna upp ytterligare kontor. Varmt välkommen att följa med oss på denna resa!

Lediga jobb

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen